Verzamelpuntcorrectie

Verzamelpuntcorrectie

roos-de-rijk-reflexologie-10

Verzamelpuntcorrectie: een reset in je eigen originele energie

Iedereen heeft een elektromagnetisch veld om zich heen. Het centrum, de vortex, bevindt zich idealiter midden op de borst. Dan ben je het dichtst bij je eigen energie. Door omstandigheden als langdurige stress, medicijn- of drugsgebruik, trauma (zowel fysiek als emotioneel), chronische pijn, hersenspoeling, ziekte etc. kan een verzamelpunt verschuiven.Hoe verder de afstand van het verzamelpunt tot de ideale locatie des te ernstiger zijn de klachten.

Een verzamelpuntcorrectie
Eerst worden de ingangen van het verzamelpunt op de voor- en achterkant van het bovenlichaam opgespoord. Vervolgens wordt het verzamelpunt gecorrigeerd. Dit is op zich een eenvoudige handeling. De totale correctie duurt een half uur tot drie kwartier.

De organen waar het verzamelpunt doorheen gaat worden overbelast. Door correctie van het verzamelpunt werken de organen direct beter. Met reflexologie technieken worden de overbelaste organen gesedeerd. De organen die als gevolg van deze overbelasting zijn gestagneerd worden gestimuleerd. Op deze manier wordt het lichaam optimaal gesteund in het bereiken van een gezond evenwicht.

hercorrectie(s)
Een verzamelpunt zit vaak lang op een minder ideale plaats en daarom kunnen een of meer her-correcties nodig zijn. Dit hangt af van de persoon en van de afstand tot de ideale locatie.